Notis Penting : Perubahan Pusat Pembelajaran PJJ Melaka bermula Pertemuan II Semester April Sesi 2018/2019

NOTIS PENTING: PERTUKARAN PUSAT PJJ MELAKA BERMULA PADA PERTEMUAN II

SEMESTER APRIL SESI 2018/2019 HINGGA SETERUSNYA

Adalah dimaklumkan, bermula Pertemuan II Semester April Sesi 2018/2019 iaitu pada 26 hingga 27 Mei 2018, Pusat Pembelajaran PJJ Melaka akan berpindah dari UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTEM) ke RUMAH MEDIA MELAKA.

Dipohon agar semua pelajar Pusat PJJ Melaka bagi Semester April Sesi 2018/2019 menghadiri kuliah bermula PERTEMUAN II hingga seterusnya bertempat di Pusat Pembelajaran PJJ Melaka yang baharu iaitu bertempat di Rumah Media Melaka.

Alamat Pusat Pembelajaran PJJ Melaka yang baharu adalah seperti berikut : RUMAH MEDIA MELAKA JALAN LINGKARAN MITC, HANG TUAH JAYA,75450 MELAKA.

**Peperiksaan Akhir Semester Januari Sesi 2018/2019 bagi Pusat PJJ Melaka masih lagi diadakan di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTEM)**

Sekian dimaklumkan. terima kasih.