Notis Pelajar Berhutang : Peperiksaan Akhir Sem Julai Sesi 2019/2020

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Kepada Pelajar PJJ (tidak dapat mencetak slip peperiksaan akhir)

Adalah dimaklumkan, Tarikh Akhir Rayuan: permohonan pendaftaran kursus dan pembayaran yuran pengajian dibuka sehingga hari ini sahaja iaitu 30 Oktober 2019

Pelajar dikehendaki mengemukakan rayuan bertulis kepada Unit Pengurusan Kredit dengan menyatakan nama/matrik/masalah dihadapi/tarikh akhir jangkaan bayaran yuran/kaedah pembayaran yuran melalui emel Unit Pengurusan Kredit: upk.pace@gmail.com. Pelajar yang memohon rayuan bertulis akan dipertimbangkan untuk menduduki peperiksaan akhir merujuk kepada terma dan syarat Unit Pengurusan Kredit.

Hanya pelajar yang berdaftar (nama tersenarai pada senarai kehadiran peperiksaan) serta pelajar yang diluluskan oleh Unit Pengurusan Kredit sahaja dibenarkan untuk menduduki peperiksaan akhir.

Pelajar diingatkan agar, selepas daripada Tarikh Akhir Rayuan 30 Oktober 2019, sebarang rayuan pendaftaran kursus atau apa – apa rayuan bertulis tidak diterima dan pelajar tidak dibenarkan menduduki peperiksaan akhir.

Selamat Menduduki Peperiksaan Akhir, Semoga Maju Jaya. Sekian dimaklumkan. Terima Kasih.